Reclame

Nieuwe, limited-edition, merchandising voor 10e verjaardag Up

Verzamel ze alle drie!
1 minuut om te lezen
De Pixar-film 'Up' bestaat tien jaar en dat laat Disneyland Parijs niet onopgemerkt voorbij gaan. Speciaal voor de verjaardag zijn er drie, limited-edition, items uitgebracht waarmee je de film mee naar huis kan nemen.

De drie items zijn gemaakt voor de artiesten Kevin & Joy in samenwerking met Disneyland Parijs. Ze zijn te koop bij Harrington's in het Disneyland Park en bij The Disney Gallery in Disneyland Village.

Het eerste item is een totem van tassen gemaakt in de vorm van Carl, Dug & Russel. De totem is gelimiteerd tot 1000 items en kost € 79,99. Verder is er een beeldje te verkrijgen van Carl & Ellie, gelimiteerd tot 1500 items met een prijs van € 149,00. Als laatste kan je het huis van Up in een glazen koepel krijgen, gelimiteerd tot 1500 items met een prijs van € 149,00. De glazen koepel is pas vanaf november te verkrijgen.

De Pixar-film werd in 2009 uitgebracht. Het verhaal van Up gaat over Carl en Ellie, die van jongs af aan op elkaar verliefd worden, trouwen en gaan samenwonen. Samen sparen ze voor hun droomreis, een trip naar de Paradijswaterval in Zuid-Amerika. Echter moeten ze deze reis altijd uitstellen.. Zo lang dat ze beide oud worden en Ellie uiteindelijk sterft. Als een rechter Carl verplicht om naar een bejaardentehuis te gaan, bindt hij duizenden ballonnen aan zijn huis en maakt hij er zo een luchtschip van. Samen met Russel beleeft hij allerlei avonturen terwijl ze reizen naar de waterval.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.