Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van Les Voyages de Pinocchio

Get them while they're hot!
1 minuut om te lezen
Vanaf donderdag 31 augustus 2023 kan je bij de World of Disney winkel in Disney Village een unieke, limited-edition, souvenirsleutel van de attractie Les Voyages de Pinocchio verkrijgen. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties en momenten van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Pirates of the CaribbeanBig Thunder MountainStar Tours, Le Carrousel de Lancelot, La Cabane des Robinson, Peter Pan's Flight en Disney's Newport Bay Club. De sleutel van de attractie Les Voyages de Pinocchio is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 1992 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in het Disneyland Park.

Op de sleutel staat een afbeelding van het huis van Gepetto, inclusief Japie Krekel (Jiminy Cricket) bovenaan. Opvallend is dat Pinocchio er zelf niet op staat.

Het verkrijgen van de sleutel doet je opnieuw door een reservatie te maken via de LineBerty app. Dit kan vanaf dinsdag 29 augustus 2023 om 18.00 uur. De sleutel zelf is pas te koop op 31 augustus 2023 om 09.00u bij de World of Disney winkel in Disney Village. Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €29.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.