Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van Peter Pan's Flight

Get them while they're hot!
1 minuut om te lezen
Vanaf vrijdag 7 juli 2023 kan je bij het voormalige Annual Pass Bureau in het Disneyland Park een unieke, limited-edition, souvenirsleutel van de attractie Peter Pan's Flight. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties en momenten van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Buzz Lightyear Laser BlastPirates of the CaribbeanBig Thunder MountainStar Tours, Le Carrousel de Lancelot en La Cabane des Robinson. De sleutel van de attractie Peter Pan's Flight is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 1992 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in het Disneyland Park.

Op de sleutel staat de Big Ben afgebeeld met een vliegende Wendy, Michiel en Jan. Bovenaan prijkt het prachtige schip.

Het verkrijgen van de sleutel doet je opnieuw door een reservatie te maken via de LineBerty app. Dit kan vanaf 4 juli 2023 om 18.00 uur. De sleutel zelf is pas te koop op 7 juli 2023 om 09.00u bij het voormalige Annual Pass Bureau in het Disneyland Park dat voor de gelegenheid de deuren opent. Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €27.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.