Reclame

Nieuwe luchtfoto's tonen voortgang werken Fronzen themaland

De contouren zijn al zichtbaar!
1 minuut om te lezen
Disney fansite 'DLPReport' heeft een vlucht gemaakt over het nieuwe Frozen themaland en nam enkele unieke beelden van de werken. Paden, wegen en contouren van de nieuwe gebouwen beginnen zichtbaar te worden.

In de zomer van 2022 opent het nieuwe Marvel-themaland in het Walt Disney Studios Park. Disney is alvast begonnen aan fase 2, Arendelle: World of Frozen, het Frozen themaland. Dit wordt een nieuw gebied rond een groot meer, met onder andere een restaurant, een winkel, een meet en greet locatie en een attractie. De eyecatcher van het themaland wordt het kasteel van Anne en Elsa.

De paden en wegen beginnen alvast zichtbaar te worden naarmate het bouwtempo versnelt. Ook de contouren van de nieuwe attractie Frozen Ever After zijn zichtbaar. Op de foto's is ook zichtbaar dat er nog ruimte is voor verdere uitbreiding.

De uitbreiding van meer dan 2 miljard euro werd voor het eerst aangekondigd in 2018. In 2021 werd al een eerste wijziging voorgesteld met de omvorming van Studio Tram Tour naar Cars Road Trip.

Foto's: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.