Reclame

Nieuwe Magic Shots voor Kerstmis

Maak een onvergetelijke foto!
1 minuut om te lezen
Speciaal voor Kerstmis zijn er nieuwe Magic Shots beschikbaar in Disneyland Paris. Tijdens een Magic Shot wordt er een foto gemaakt waarbij er digitaal een wijziging wordt gemaakt, zoals het toevoegen van een Disney Figuur.

Speciaal voor Kerstmis zijn er vier nieuwe Magic Shots. Op Central Plaza vind je een Magic Shot met een Stitch en zijn kerstmuts, maar ook kan je Tinkerbell op je hand laten zweven. Als je iets verder wandelt richting Frontierland, dan vind je de derde locatie met een kerstcadeau. Voor Big Thunder Mountain kan je op de foto met Knabbel en Babbel in hun kerstoutfit.

In het Walt Disney Studios Park kan je dan weer op de foto met Mike Wazowski uit Monsters Inc die cadeau's aan het dragen is.

De Magic Shots worden gemaakt door Disney Photopass fotografen. Hiervoor moet je een extra dienst afsluiten die je minimaal €39 kost. De foto's kan je dan downloaden via een speciale website. Het dragen van een mondmasker is nog steeds verplicht in Disneyland Paris. Enkel op de groene stip mag je deze afnemen voor de foto.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.