Reclame
terug

Nieuwe map Walt Disney Studios Park toont update park

Vergelijk zelf!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  De map van het Walt Disney Studios Park heeft een update gekregen. Op de nieuwe map is de huidige situatie te zien van het park. Zo is de nieuwe Cars-attractie toegevoegd en oude attracties werden verwijderd.

  Op de nieuwe map is de linkerkant enorm groen en een open vlakte. Hier wordt aan het nieuwe Avengers Campus gebouwd. De attracties Rock 'n' Roller Coaster en Armageddon zijn niet meer te zien. Ook het blockbuster café is verwijderd. Bovenaan zie je nog de tribune van de stuntshow Moteurs... Action!, maar de naam van de show is verwijderd.

  Verder is de naam van het gebouw 'Stitch Live' gewijzigd naar 'Studio D' waarin de nieuwste show van Mickey Mouse te zien zal zijn. Misschien nog wel de grootste wijziging, is bovenaan te zien, waar vroeger de attractie 'Studio Tram Tour' lag, met de bekende ingang waar je de letters 'Hollywood' kon zien. Deze attractie bevindt zich nu rechts bovenaan in het themaland 'Toy Store Playland' met de nieuwe naam 'Cars: Road Trip'.

  Bekijk de wijziging:

  map walt disney studiosdlp-map-walt-disney-studios.jpg

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

  16 juni 2024 21:52

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.

  ...