Reclame
terug

Nieuwe naamkaartjes voor Cast Members

Voor iedereen.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De vieringen van voor de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn voorbij en de volgende verjaardag is opnieuw daar. Deze keer wordt de meest bekende muis van de wereld, Mickey Mouse, gevierd. Hij bestaat ondertussen 90 jaar.

    Voor de gelegenheid krijgen alle Cast Members een nieuw naamkaartje die ze op hun outfit moeten spelden. Het logo van Disneyland Parijs is ook opnieuw aangepast. De tekst '25' is weggehaald. Verder prijkt nu op het naamkaartje dezelfde afbeelding van Mickey en Minnie Mouse die gebruikt wordt op de nieuwe toegangstickets.

    Het eerste naamkaartje dateert van 1950 toen het eerste Disneyland Park open ging in Anaheim, Californië. In Disneyland Parijs worden er elk jaar meer dan 1000 nieuwe naamkaartjes gemaakt voor de Cast Members. Sinds 1991 werden er al meer dan 1 miljoen gemaakt in 40 verschillende stijlen.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.