Reclame
terug

Nieuwe reisgids Disneyland Parijs is een echt collectors item

De perfecte handleiding voor een dagje Disneyland

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  In de winkels in beide Disney-parken is sinds kort een nieuwe versie te koop van de 'souvenirs guide'. Hierin staan alle attracties, restaurants en shows beschreven met uitleg en foto's. Ideaal als handleiding voor een dagje Disneyland, maar ook als aandenken.

  De gids telt maar liefst 64 pagina's en is onderverdeeld per park en themaland. Alle attracties, restaurants en shows van zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park komen aan bod, maar ook de Disney-hotels. "Het is niet alleen een gids, maar ook een blijvend aandenken", vertelt een woordvoerster van Disneyland Parijs.

  Teksten zijn te lezen in het Engels en het Frans. Als je de gids wilt kopen, dan kan je dit voor 9.99 EUR doen in de Storybook Store in het Disneyland Park (Main Street U.S.A.), de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park (aan de ingang) of de World Of Disney in Disney Village. De gids is ook beschikbaar in de souvenirswinkels van alle Disney-hotels.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

  2 juni 2024 22:45

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.