Reclame

Nieuwe show en street party voor Halloween seizoen 2017

Mickey en Goofy krijgen hun eigen show!
3 minuten om te lezen
Van 1 oktober tot en met 5 november kan je genieten van het Halloween seizoen in Disneyland Parijs met prachtige decoraties doorheen het volledige Disneyland park, aangepaste shows en parades. Dit jaar krijgen Mickey en Goofy hun eigen show!

Door de vieringen van de 25e verjaardag ziet het Halloween seizoen van Disneyland Parijs er dit jaar een klein beetje anders uit. Zo zal er dit jaar geen Mickey's Halloween Harvest Celebration parade zijn, maar krijg je de nieuwe Disney Stars on Parade te zien. Mickey krijgt zijn eigen show op Main Street U.S.A. en Goofy danst door de straten van Frontierland samen met zijn vrienden tijdens een groot dansfeest.

Mickey’s Halloween Tricycle Gang

Vorige seizoen had Mickey zijn eigen parade met aangepaste praalwagens, maar dit jaar wordt de Disney Stars on Parade niet vervangen. Niet getreurd, want Mickey nodigt zijn vriendjes en de Disney-slechterikken uit voor een mini-parade op Main Street U.S.A. waar ze zich zullen verplaatsen op gekke fietsen!

Tijden:

  • Weekdagen: 11:10 / 12:00 / 14:45 / 15:35 uur
  • Weekend: 11:10 / 12:00 / 12:50 / 15:10 / 16:05 uur

Goofy's Skeletoon Street Party

Goofy danst door de straten van Frontierland tijdens een nieuwe street party. Samen met twee zeldzame Disney-figuren José Carioca en Panchito Pistoles (Donald’s sidekicks in de film The Three Caballeros) maakt hij er een groot feest van! Kan jij je dansmoves bedwingen?

Tijden:

  • Weekdagen: 11:35 / 12:25 / 13:15 / 16:05 / 16:55 uur
  • Weekend: 11:35 / 12:25 / 15:40 / 16:40 uur

The Villains

In Fantasyland krijgen de Gasten de mogelijkheid om de Disney-slechterikken te ontmoeten. Zo zal je de heks uit Sneeuwwitje, The Queen of Hearts uit Alice in Wonderland en Maleficent met haar doornstruiken in de vorm van een draak kunnen bewonderen. Een ideaal moment om een foto te maken!

In Adventureland loop je Jafar uit Aladdin en Kapitein Haak uit Peter Pan tegen het lijf, terwijl in het Walt Disney Studios Park Cruella de Vil het park onveilig maakt.

Tijden: 10:00 - 18:00 uur

Andere veranderingen

  • Door de vele decoraties van de 25e verjaardag, zal vooral Frontierland een Halloween thema krijgen.
  • Mickey en Minnie hun eigen fotolocatie in prachtige Halloween outfits in Frontierland
  • Daisy en haar kostuum atelier komt terug, maar deze keer in Frontierland en niet in Main Street U.S.A. Daisy zal verkleed zijn als lieve heks.
  • Donald Duck blijft zijn fotolocatie behouden op Main Street U.S.A.

Halloween Party

Elke jaar organiseert Disneyland Parijs hun, altijd uitverkochte, Halloween Party. Ook dit jaar zal deze plaatsvinden op 31 oktober 2017 van 20.30u tot 01.00u.

Griezel mee met Mickey en Minnie Mouse! Het hoogtepunt van het Halloween festival is de party. Trek je beste kostuum aan en Disney zorgt voor de nodige sfeer en shows! De meeste attracties blijven ook de hele avond geopend.

Er is een speciale parade en verschillende shows met als afsluiter een aangepast versie van Disney Illuminations!

Tickets voor de party zijn te koop via de website van Disneyland Parijs.


Up-to-date informatie over het Halloween-festival vind je op de Disney's Halloween Festival pagina.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 12

24 maart 2024 17:02

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.