Reclame

Nieuwe show met Ursula en aangepaste attractie tijdens Halloween 2019

Lekker griezelen in Disneyland Parijs
1 minuut om te lezen
In het najaar presenteert Disneyland Parijs het vernieuwde Halloween-seizoen van 28 september tot en met 3 november 2019 met onder andere de terugkeer van Mickey’s Halloween Party-parade en een nieuwe show met de Disney-schurken onder leiding van niemand minder dan Ursula.

Wat is een Disney Halloween-seizoen zonder enkele Disney-schurken? Bezoekers van het Disneyland Park worden dit jaar getrakteerd op een gloednieuwe show onder leiding van niemand minder dan Ursula, de duivelse zeeheks zelf! Ook Gaston, Frollo, The Evil Queen, Jafar, Dr. Facilier, The Queen of Hearts en Maleficent zullen aanwezig zijn.

dlp-halloween2018-25.jpg

Ook in 2019 zal Mickey’s Halloween Party-parade opnieuw te zien zijn in de straten van Main Street U.S.A. met de praalwagen van Phantom Manor. Samen met de zombies uit het landhuis en Mélanie Ravenswood in bruidsjurk wenst Mickey Mouse jullie een Happy Halloween. Bij Central Plaza houdt de parade even halt en zullen de Disney-figuren en de dansers de vier podia gebruiken voor een korte show.

dlp-halloween-2019.jpg

Dit jaar heb je dubbel zo veel kans om Halloween te vieren door niet één, maar twee Halloween Parties. Deze speciale avonden, waarvoor je een apart ticket nodig hebt, zullen plaatsvinden op 26 en 31 oktober 2019. Het Disneyland Park zal geopend zijn van 20u00 tot 02u00 met speciaal entertainment, shows en geopende attracties. Opgelet! Want de Disney-schurken hebben het volledige park overgenomen...

Misschien ook interessant?

Video: Disney Imagineers tonen kristallen kroonluchter in Disneyland Hotel

22 september 2023 17:30

Ahsoka Tano vervoegd Star Tours in Disneyland Paris

11 september 2023 10:21

Een blik in het vernieuwde Disneyland Hotel

10 september 2023 20:54
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.