Reclame

Nieuwe show vervangt terugkeer van CinéMagique in het Studio Theater

Jammer voor de CinéMagique fans!
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs zal dan toch niet de populaire show CinéMagique terugbrengen naar het Walt Disney Studios Park. Een nieuwe interactieve kerstshow met Mickey en zijn vrienden neemt zijn intrek in het Studio Theater.

Afgelopen zomer werd nog door Disneyland Parijs aangekondigd dat de populaire show CinéMagique zou terugkeren op 1 december 2018 naar het Walt Disney Studios Park. Deze plannen zijn inmiddels gewijzigd.

Vanaf 24 november 2018 kan je genieten van een nieuwe, interactieve kerstshow waarin Mickey en zijn vrienden je meenemen naar hun favoriete kerstverhalen. Ze worden begeleid door zangers, dansers en een live band.

De show zal vijf keer per dag te zien zijn in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park en duurt ongeveer 20 minuten. In het nabijgelegen Animagique Theater kan je ook genieten van kerstliedjes en een live band met de show Mickey's Christmas Big Band.

Verder kan je in het Walt Disney Studios Park nog genieten van een gloednieuwe show op La Place des Stars, namelijk Surprise for Mickey! en de avondshow Goofy's Incredible Christmas met projectes op de Tower of Terror.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.