Reclame

Nieuwe soundtrack gebaseerd op Main Street Electrical Parade voor avondshow

Met een moderne twist!
1 minuut om te lezen
In 2024 kan je in Disneyland Paris genieten van een nieuwe, betoverende avondshow. Deze show zal worden vergezeld door een gloednieuwe, meeslepende soundtrack die teruggrijpt naar de schitterende muziek van de Main Street Electrical Parade.

Het nieuws werd verkondigd door Dana Harrel, de Executive Creative Director van Disney Parks, die dit spannende nieuwtje deelde tijdens een recente podcast voor de officiële Disney Fan Club, D23. Hoewel de oorspronkelijke focus van de podcast gericht was op het spectaculaire dronespektakel 'Avengers: Power the Night', kon de aankomende avondshow niet onopgemerkt blijven.

Op 8 januari 2024 zullen drones opnieuw de hemel boven het Kasteel van Doornroosje verlichten, voor het eerst sinds het afscheid van Disney D-Light in september 2023. Deze show is ontworpen om bezoekers te betoveren en het gevoel te geven dat ze getuige zijn van een betoverende parade die door de lucht zweeft. De onvergetelijke Main Street Electrical Parade is de inspiratiebron, die in het verleden het Disneyland Park verlichtte met haar grootsheid.

Wat deze aankomende show nog specialer maakt, is het gebruik van de nostalgische melodieën van de Main Street Electrical Parade, die een hedendaagse twist zullen krijgen en een nieuwe soundtrack zullen vormen.

De nieuwe drone show zal een essentieel onderdeel zijn van het aankomende Disney Symphony of Colors-festival en zal bewonderd kunnen worden tot het einde van september 2024.

Wil je meer weten over dit betoverende nieuws? Luister dan naar de volledige podcast en laat je meevoeren door deze adembenemende aankondiging.

Beluister de volledige postcast.

Misschien ook interessant?

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Ontdek Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris

27 december 2023 21:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.