Reclame

Nieuwe staking door Cast Members op 3 juni

Pas je bezoek aan.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris kondigde voor het eerst zelf een staking aan van haar personeel, ook wel Cast Members genoemd. Op zaterdag 3 juni 2023 zal de werking van beide Disney Parken verstoord zijn. Hierdoor zijn er flexibele voorwaarden van kracht.

Dit is de derde dag dat een groot deel van de Cast Members het werk neerlegt. Eerder werd er al gestaakt op 23 en 31 mei. De Cast Members staken omdat ze een loonsverhoging willen. Hierdoor verstoren ze de magie van de parken met met vlaggen, spandoeken en protestborden.

"Door een geplande staking kunnen bepaalde shows of activiteiten worden verstoord of zelfs geannuleerd", laat Disneyland Paris weten. Op vorige stakingsdagen was er weinig entertainment te zien. "De Disney Parken en Hotels blijven gewoon open en we zullen er alles aan doen om een zo compleet mogelijke ervaring te bieden.". Cast Members zijn in grote aantallen te zien in beide Disney Parken.

Omdat de staking een grote impact op je trip kan hebben, zijn er flexibele voorwaarden van kracht. Gasten kunnen hun reis uitstellen naar een latere datum. Verder kunnen gedateerde tickets terugbetaald worden of verzet naar een latere datum.

Foto's en video: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.