Reclame

Nieuwe 'Standby Pass' zal beschikbaar zijn vanaf heropening in april

Sta virtueel in de rij!
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris zal opnieuw gebruik maken van de nieuwe Standby Pass vanaf de heropening in april 2021. Met een Standby Pass moet je niet meer in de wachtrij staan en kan je ondertussen andere dingen doen.

Het systeem werd voor het eerst getest in oktober 2020 bij enkele attracties, waaronder Crush's Coaster en Big Thunder Mountain, maar het werd al snel stopgezet door technische problemen. Later die maand werd een nieuwe poging gedaan, maar toen moesten de parken sluiten door de maatregelen rond het Coronavirus.

Met een Standby Pass sta je virtueel in de wachtrij. Wanneer je in het park bent, kan je gratis via de officiële app een Standby Pass krijgen. Je krijgt dan een tijdslot van een half uur waarin je de attractie kan bezoeken. Een verschil met Disney FastPass is dat een Standby Pass je niet sneller toegang geeft tot een attractie. De normale wachtrij is immers gesloten. Hierdoor kan Disneyland Paris de bezoekers beter spreiden en zorgen voor fysieke afstand.

Vanaf de heropening zal je een Standby Pass kunnen krijgen voor deze attracties:

Enige nadeel van de Standby Pass is dat je maar één pass kunt aanvragen. Wanneer het tijdslot voorbij is, kan je pas een volgende aanvragen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.