Reclame

Nieuwe verslaving: Disneys Magic Kingdoms!

Breng the happiest place on earth naar je mobiel.
4 minuten om te lezen
Waarschijnlijk ben je al eens in Disneyland Parijs of Walt Disney World geweest, een plaats van magie, plezier en nieuwe herinneringen. Heb je ooit al eens gedacht toen je door de parken liep, dat je Disney nog beter kon maken als sommige attracties, parades of decoraties anders waren? Jammer genoeg kan je hier zelf niets aan veranderen, maar nu is er the next best thing: Disneys Magic Kingdoms.

De missie

Treed binnen in de magische wereld van Disney, the happiest place on earth en bouw zelf aan de magie! Maar er is een probleem: het park is overgenomen door duistere krachten en het is jouw missie om samen met je vrienden Mickey Mouse, Pluto, Jessie en nog veel meer Disney en Pixar figuren om deze krachten te verslaan en alle bezoekers tevreden te houden.

Deze duistere krachten verslaan zal een tijdje duren, maar als je goed de Disney Magic Kingdoms tips en strategiën volgt, zal je een beter, mooier en gelukkiger park bouwen. Volledig zoals je het zelf wilt. Het is niet exact zoals de Disneyparken, maar dat is oke.

Magic en gems

Om het spel te spelen heb je magie en gems nodig om personages bij te krijgen of te upgraden, maar ook om attracties, eetstandjes en decoraties aan te kopen of parades te laten starten. Je kiest zelf wanneer je dit doet, volledig op je eigen tempo.

Om delen van het park van de duistere krachten te redden, kan je ook je magie gebruiken. Want als je meer attracties wilt bouwen, heb je ook meer ruimte nodig.

Magie en gems kan je verdienen door quests en activiteiten te doen. Elk personage heeft zijn eigen verhaallijn. Zo gaat Mickey Mouse op zoek naar Minnie Mouse, heeft Goofy altijd honger of probeert hij de vriendschap met Pete te verbeteren. Buzz Lightyear beschermt dan weer iedereen samen met Woody en Jessie zorgt voor de vrolijke toon.

Je kan gems ook aankopen met echt geld, maar deze zijn redelijk prijzig.

1 activiteit per keer

Elk personage heeft een aantal activiteiten die je kan uitvoeren. Hierdoor verdien je magie. Je kan slechts 1 activiteit per personage per keer oplossen. Deze kunnen 60 seconden duren, maar meestal variën ze van 1 uur tot 12 uur. Soms kunnen ook personages samenwerken.

Maak dromen waar

In Disney Magic Kingdoms moet je, zoals in het echte Disneyland, je bezoekers tevreden houden. Hoe meer tevreden je bezoekers zijn, hoe meer extra's je krijgt. Het is gemakkelijk om de tevredenheidsscore te verhogen. In het park lopen verschillende bezoekers rond met een ballon boven hun hoofd. In elke ballon staat hun droom. Het is aan jou om deze droom waar te maken!

Wanneer er een personage in de ballon staat, wil de bezoeker graag dit personage ontmoeten. Echter kan het gebeuren dat dit personage bezig is met een activiteit dat 2 uren duurt. In het echte leven zou dit zorgen voor ontevredenheid, maar gelukkig bestaat dit niet in Disney Magic Kingdoms.

Als er een attractie in de ballon staat, wil de bezoeker graag op de attractie rijden. Druk op de ballon en de bezoeker zal naar de attractie gaan.

Als je bezoekers tevredenheid hoog genoeg is, kan je parades organiseren. Hier stel je zelf samen welke wagens in je parade zitten.

De officiële trailer

 

Conclusie

Disney Magic Kingdoms is een prachtig en verslavend spel van Gameloft dat zeker de moeite om te installeren. Bouw je eigen Disneyland, versla de duistere krachten en laat de dromen van je bezoekers uitkomen! Veel plezier!

iPhone
https://itunes.apple.com/us/app/disney-magic-kingdoms/id731592936?mt=8

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftDYHM&hl=nl

Windows
https://www.microsoft.com/nl-be/store/apps/disney-magic-kingdoms/9nblggh6bng3

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.