Reclame

Nieuwe wegwijzers voor Disneyland Parijs

1 minuut om te lezen
Deze zomer zullen 21 borden, die de weg naar Disneyland Parijs aangeven, worden vernieuwd. Deze borden werden geplaatst in 1994 en zijn na 22 jaar aan vervanging toe. Uit uitgelezen moment om ook het uiterlijk eens te bekijken.

"Wanneer onze gasten met de auto naar onze parken komen, dan zijn deze borden de eerste Disney-ervaring.", zegt Julien Carrad, hoofd van Infrastructuur en Transport, "Ze zijn daarom ook heel belangrijk voor ons.". In 1994 werden de borden vooral gebruikt om de steeds verdwaalde gasten de weg te wijzen.

Op de borden staat Mickey Mouse in zijn tovenaars-outfit die je vertelt dat je de volgende afrit moet nemen samen met het logo van Disneyland Parijs. Het lijkt misschien niet veel, maar de herkenbaarheid van Disney zorgt ervoor dat het opvalt tussen de andere borden.

"We hebben enorm veel testen gedaan met deze borden. De borden zijn gemaakt uit reflecteren materiaal, waardoor de kleuren veranderen op basis van de belichting en de kijkhoek. Het zou niet mogen dat Mickey ineens geel zou uitslaan.", zegt Julien.

De nieuwe borden zouden eind augustus langs de snelwegen te zien zijn.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.