Reclame

Nieuwe wegwijzers voor Disneyland Parijs

1 minuut om te lezen
Deze zomer zullen 21 borden, die de weg naar Disneyland Parijs aangeven, worden vernieuwd. Deze borden werden geplaatst in 1994 en zijn na 22 jaar aan vervanging toe. Uit uitgelezen moment om ook het uiterlijk eens te bekijken.

"Wanneer onze gasten met de auto naar onze parken komen, dan zijn deze borden de eerste Disney-ervaring.",zegt Julien Carrad, hoofd van Infrastructuur en Transport, "Ze zijn daarom ook heel belangrijk voor ons.". In 1994 werden de borden vooral gebruikt om de steeds verdwaalde gasten de weg te wijzen.

wegwijzers

Op de borden staat Mickey Mouse in zijn tovenaars-outfit die je vertelt dat je de volgende afrit moet nemen samen met het logo van Disneyland Parijs. Het lijkt misschien niet veel, maar de herkenbaarheid van Disney zorgt ervoor dat het opvalt tussen de andere borden.

"We hebben enorm veel testen gedaan met deze borden. De borden zijn gemaakt uit reflecteren materiaal, waardoor de kleuren veranderen op basis van de belichting en de kijkhoek. Het zou niet mogen dat Mickey ineens geel zou uitslaan.", zegt Julien.

De nieuwe borden zouden eind augustus langs de snelwegen te zien zijn.

Misschien ook interessant?

Gloednieuwe McDonald's komt naar Disneyland Paris in 2026

22 september 2023 10:28

Het Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 haar deuren met een magische tranformatie

12 september 2023 22:49

Attracties merchandising in winkels Disneyland Paris

7 september 2023 21:38
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.