Reclame

Officiële Disney-mondmaskers van Mickey, Minnie, Marvel, Pixar, ...

Koop ze nu!
2 minuten om te lezen
De Disney-parken gaan wereldwijd terug open, met de verplichting van het dragen van mondmaskers. Hierdoor brengt Disney een nieuwe, officiële lijn van mondmaskers op de markt met prints van onder andere Micky, Minnie, prinsessen, Star Wars, Marvel en nog veel meer.

In totaal zijn er 24 verschillende mondmaskers in zes thema's (Mickey en Minnie Mouse, Star Wars, Disney prinsessen, Pixar, Marvel en Disney-gezichten) te verkrijgen voor groot en klein. 

Mickey fan? Dan kan je in het Mickey en Minnie Mouse thema een mondmasker vinden met het silhouette van Mickey, een klassieke Mickey Mouse en Minnie Mouse met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Liever een mondmasker met een print van een mond? Dan heb je de keuze uit de mond van Mickey Mouse, Stitch, Marie (de Aristokatten) of Winnie de Pooh.

Bekijk ze hier allemaal:


De juiste maat

De mondmaskers zijn verkrijgbaar in 4 maten: Small, Medium, Large en X-Large. Weet je niet welke maat het beste voor jou is? Check dan zeker onderstaande afbeelding. Voor de veiligheid kan je bestelling niet teruggestuurd worden, tenzij het om een productiefout gaat.

Voor het goede doel

"Tijdens deze uitdagende tijden gebruiken we de kracht van onze tijdloze verhalen en geliefde personages om tegemoet te komen aan de verzoeken van onze gasten om gezinsvriendelijke, en herbruikbare mondmaskers te voorzien", staat te lezen op de website van shopDisney. "Disney zal 100% van de opbrengst, tot een maximum van 550.000 EUR, doneren aan het Rode Kruis in Europa en aan mensen in nood."

Als extra schenkt Disney nog eens 100.000 mondmaskers aan kinderen in kwetsbare gezinnen en lokale gemeenschappen via hun partners, die troost en inspiratie bieden aan kinderen die te maken hebben met ernstige ziekten, trauma's en isolatie.

De mondmaskers zijn per vier te bestellen kosten ongeveer €22 (20 GBP). Je kan ze enkel online bestellen via de officiële shopDisney winkel. De verwachte leveringsdatum voor het Verenigd Koninkrijk is 31 augustus 2020.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.