Reclame

Officiële verklaring van Disneyland Paris rond het Coronavirus

Alles is onder controle.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft een persbericht de wereld ingestuurd met daarin meer uitleg over hoe het coronavirus in de parken wordt aangepast. Het bericht komt er uit naam van Dr. Cyril Warmberg en Dr. Nicolas Duport, beide dokters die werken voor Disneyland Paris.

In het persbericht is te lezen dat Disneyland Paris de situatie op de voet volgt. Het welzijn en de gezondheid van de Cast Members en de gasten staat bovenaan de prioriteitenlijst. De Disney-parken blijven gewoon geopend, maar er worden preventief enkele maatregelen genomen.

Zo worden keukens en toiletten op het einde van de dag volledig ontsmet en is er gratis desinfecterende handgel te verkrijgen aan de ingang en aan de kassa's in de winkels. De paden en de wachtrijen worden ook vaker schoongemaakt.

Verder vraagt Disneyland Paris aan iedereen om vaker zijn of haar handen voor minstens 20 seconden te wassen of gebruik te maken van een handzeep met alcohol (minstens 60%). Als je je ziek voelt, moet je thuisblijven en handen schudden of elkaar verwelkomen met een kus, wordt afgeraden.

Eerder werd ook al beslist om zogenaamde 'face characters', zoals de Disney-prinsessen, voorlopig geen meet 'n' greets te laten doen. Het ontbijt met Disney-prinsessen gaat ook niet door. In de plaats krijg je andere Disney-figuren te zien zoals Mickey, Minnie, Pluto en Goofy. De Single Rider wachtrijen zijn vanaf nu ook gesloten en in het restaurant Billy Bob's kan je niet meer dansen op de dansvloer.

Lees het volledig persbericht op http://disneylandparis-news.com/en/questions-about-coronavirus-covid19/.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.