Reclame

Ontbijt met Disney-figuren in Plaza Gardens

Mickey, Minnie, Donald en Pluto willen samen met jou ontbijten
1 minuut om te lezen
Tot voor kort kon je in Café Mickey ontbijten met je favoriete Disney-figuren. Voor de 25e verjaardag is dit ontbijt echter verplaatst naar het Disneyland Park. Meerbepaald het buffet-restaurant Plaza Gardens.

Café Mickey in Disney Village is terug open als een avondrestaurant met een Italiaans geïnspireerde keuken. Ontbijten doe je vanaf nu in Plaza Gardens in het Disneyland Park. Dit arrangement is onderdeel geworden van de nieuwe maaltijdopties die sinds einde maart beschikbaar zijn.

Iedereen kan een reservatie boeken, ook Gasten die niet verblijven in een Disney-hotel. De prijs per persoon bedraagt € 39 (vanaf 3 jaar) en reserveren doe je best een tijd op voorhand (max 60 dagen voor je bezoek), want dit ontbijt is zeer populair.

Maak je gebruik van één van de maaltijdopties en verblijf je in een Disney-hotel? Dan krijg je korting én voorrang. De meerprijzen bedragen het volgende:

  • Maaltijdoptie Hotel: € 20 per persoon voor 2-sterren hotels, € 10 per persoon voor 3- & 4-sterren hotels of € 5 per persoon voor 5-sterren hotels
  • Maaltijdoptie Standaard: € 20 per persoon
  • Maaltijdoptie Plus: € 12 per persoon
  • Maaltijdoptie Premium: inbegrepen (geen extra kosten)

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.