Reclame

Ontmoet je favoriete Disney-figuren in hun beste outfits

Een unieke kans!
2 minuten om te lezen
Voor de vieringen van de 25e verjaardag, is het hele park blauw, zilver en wit gekleurd. Van het Disneyland Railroad Main Street Station tot het bloemenperk op Central Plaza. Maar ook alle Disney-figuren hebben een aangepaste outfit gekregen.

Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Donald en Daisy Duck, allemaal hebben ze een blauwe verjaardagsoutfit gekregen met zilveren tinten en vooral heel veel sterren.

Hoe kan je ze ontmoeten?

Vanaf vandaag komen de Disney-figuren terug naar je favoriete Disney hotel. Het kan echter zijn dat ze niet hun verjaardagsoutfit aanhebben, maar eentje in stijl van het hotel dat je gekozen hebt.

Niet getreurd! Als Gast van een Disney-hotel heb je toegang tot de parken tijdens de Extra Magische Uren. Dit zijn in totaal 2 uurtjes dat jij al toegang tot één van de parken krijgt, waar Mickey, Minnie en vele andere je al staan op te wachten.

  • Mickey en Minnie Mouse bij Boarding House (ingang Liberty Arcade)
  • Goofy en Pluto bij Bixby Babies (ingang Discovery Arcade) 
  • Knabbel en Babbel bij het prieeltje op Town Square
  • Donald en Daisy Duck bij Casey's Corner

Verblijf je niet in een Disney-hotel of slaap je liever uit? Overdag hebben de figuren een vaste fotolocatie op Main Street U.S.A. in het Disneyland Park.

Als de Extra Magische Uren voorbij zijn (vanaf 10:00 uur) is Minnie Mouse te zien bij Boarding House en Donald Duck bij Casey's Corner. De andere Disney-figuren zullen sporadisch door de parken lopen zonder een vast tijdsschema.

In het officiële programma kan je een overzicht vinden van het actuele overzicht van alle entertainment, inclusief de locaties en de aanvangstijden. Deze wordt meestal om de 2 weken aangepast.

(foto's ED92)

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.