Reclame

Ontmoet je favoriete Disney-figuren in hun beste outfits

Een unieke kans!
2 minuten om te lezen
Voor de vieringen van de 25e verjaardag, is het hele park blauw, zilver en wit gekleurd. Van het Disneyland Railroad Main Street Station tot het bloemenperk op Central Plaza. Maar ook alle Disney-figuren hebben een aangepaste outfit gekregen.

Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Donald en Daisy Duck, allemaal hebben ze een blauwe verjaardagsoutfit gekregen met zilveren tinten en vooral heel veel sterren.

mickey en minnie mouse

Hoe kan je ze ontmoeten?

Vanaf vandaag komen de Disney-figuren terug naar je favoriete Disney hotel. Het kan echter zijn dat ze niet hun verjaardagsoutfit aanhebben, maar eentje in stijl van het hotel dat je gekozen hebt.

Niet getreurd! Als Gast van een Disney-hotel heb je toegang tot de parken tijdens de Extra Magische Uren. Dit zijn in totaal 2 uurtjes dat jij al toegang tot één van de parken krijgt, waar Mickey, Minnie en vele andere je al staan op te wachten.

  • Mickey en Minnie Mouse bij Boarding House (ingang Liberty Arcade)
  • Goofy en Pluto bij Bixby Babies (ingang Discovery Arcade) 
  • Knabbel en Babbel bij het prieeltje op Town Square
  • Donald en Daisy Duck bij Casey's Corner

Verblijf je niet in een Disney-hotel of slaap je liever uit? Overdag hebben de figuren een vaste fotolocatie op Main Street U.S.A. in het Disneyland Park.

Als de Extra Magische Uren voorbij zijn (vanaf 10:00 uur) is Minnie Mouse te zien bij Boarding House en Donald Duck bij Casey's Corner. De andere Disney-figuren zullen sporadisch door de parken lopen zonder een vast tijdsschema.

In het officiële programma kan je een overzicht vinden van het actuele overzicht van alle entertainment, inclusief de locaties en de aanvangstijden. Deze wordt meestal om de 2 weken aangepast.

(foto's ED92)

Misschien ook interessant?

Gloednieuwe McDonald's komt naar Disneyland Paris in 2026

22 september 2023 10:28

Restaurant 'Silver Spur Steakhouse' opent opnieuw met nieuw menu

17 september 2023 17:38

Albert Heijn brengt Disney kookboek uit ter ere van 100 jaar Disney

11 september 2023 21:32
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.