Reclame
terug

Ontmoet The Mandalorian en Grogu tijdelijk in Disneyland Paris

Een tijdelijke meet en greet ter promotie van het nieuwe seizoen op Disney+.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Star Wars-fans kunnen vanaf nu genieten van het nieuw, derde seizoen van 'The Mandalorian' op de streamingsdienst Disney+. Speciaal voor de start van het nieuwe seizoen kan je in Disneyland Paris The Mandalorian en Grogu (Baby Yoda) tegen het lijf lopen.

    Het duo krijgt een eigen meet en greet locatie in Discoveryland, naast de attractie Star Tours. Het is voor eerst dat The Mandalorian te zien zal zijn in de Disney Parken in Parijs. Disneyland Paris speelt meer en meer in op de actualiteit door mee entertainment rond nieuwe films en series aan te bieden. Zo is er in Avengers Campus ook extra entertainment voor de nieuwe Marvel-film 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania'.

    The Mandalorian zal dagelijks te zien zijn vanaf 1 maart tot en met 14 maart 2023. In zijn tas draagt hij Grogu mee. Het schattige personage wordt ook wel Baby Yoda genoemd door de gelijkenissen met Yoda.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.