Reclame

Ontmoet zeldzame Disney Figuren tijdens exclusief evenement POP-UP Surprises

Voor houders van een jaarpas
1 minuut om te lezen
Van 1 tot en met 24 september 2023 zal Disneyland Paris zijn eerste evenement organiseren voor houders van een jaarpaspoort. Tijdens POP-UP Surprises kan je talrijke Disney Figuren ontmoeten in het Disneyland Park.

Van 1 tot 24 september krijg je de kans om ​​zeldzame Disney Figuren te ontmoeten als onderdeel van de eerste Disneyland Pass evenement, genaamd Pop-Up Surprises. Dit evenement is exclusief gereserveerd voor houders van de Disneyland Pass (Bronze, Silver, Gold) en Annual Pass (Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity).

Een voorafgaande registratie is vereist op het gebruikelijke boekingsplatform. Je moet hiervoor niet extra betalen. Tijdens je registratie kies je een tijdslot, een kwartier tussen 13.00 en 16.45 uur, op de datum die je uitkomt. Elke houder van een jaarpas mag drie gasten meenemen, maar deze moeten ook houder zijn van een jaarpas. Vergeet zeker ook niet je toegang tot het Disneyland Park te reserveren via de normale manier.

Locatie to be is het voormalige Bureau des Pass Annuels in het Disneyland Park. Deze locatie stond sinds het begin van de Coronapandemie leeg en wordt momenteel omgebouwd. De naam wordt ook gewijzigd naar Disneyland Pass Corner.

Het is toegestaan om zelf foto's te maken, want de locatie zal niet beschikken over een PhotoPass fotograaf, terwijl dit wel inclusief zit bij je nieuwe jaarpas.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.