Reclame

Ontwerp nieuwe lobby Disneyland Hotel online verschenen

Het ziet er prachtig uit!
1 minuut om te lezen
Het Disneyland Hotel wordt momenteel volledige verbouwd, en buiten een paar concept arts van Disneyland Paris weet niemand hoe het hotel er na de verbouwing zal uitzien. Een nieuwe concept-art toont nu de lobby van het hotel.

Iedereen kent het Disneyland Hotel. Je kan er immers niet naast kijken. Vanaf de opening van het Disneyland Park in 1992, maakt het deel uit van de ingang van het park. Het hotel sloot al een tijdje geleden voor een volledige verbouwing. Zo worden er onder andere kamers en suites toegevoegd met een prinsessen- en prinsenthema.

Twitter-account DLP Rescue Rangers brengt nu een nieuwe concept-art aan het licht waarin een vernieuwde lobby te zien is. In het midden van de lobby hangt een gigantische kroonluster in de vorm van het kasteel van Doornroosje. Een echte eye-catcher. Aan de muur hangt een groot schilderij van Belle en het Beest boven de open haard. Aan de muren zijn boekenkasten te zien.

Andere concept-arts van hetzelfde Twitter-account tonen ook concept-arts voor het restaurant California Grill. In het midden van de ruimte stond vroeger een grote vogelkooi, maar deze lijkt vervangen te worden door de iconische roos vanuit de film Belle en het Beest.

Het Disneyland Hotel zou in 2024 terug openen. Een exacte datum is nog niet bekend.

Foto's: DLP Rescue Rangers

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.