Reclame

Operationeel directeur streng over Cast Members

Er is nog werk aan de winkel..
1 minuut om te lezen
Een bijzondere uitspraak van operationeel directeur Daniel Delcourt.. Volgens hem kan er nog heel wat verbeterd worden aan het niveau van de Cast Members in Disneyland Parijs. Hij deed deze uitspraak nadat hij de Amerikaanse parken had bezocht.

"Wat me onmiddellijk opviel in het originele Disneyland in Californië, was het serviceniveau van het personeel daar. Iedereen is zo ontzettend gastgericht. Toen besefte ik dat er in Parijs nog een verbeteringsslag te maken is.", vertelt Delcourt openhartig in een gesprek tijdens Insidears, een bijeenkomst van Disney-fans.

"Ik ga alles in het werk zetten om de situatie te verbeteren", zegt Delcourt. Er komen extra trainingen voor alles Cast Members en er worden speciale programma's ontwikkeld. "Onze Cast Members zijn de sleutel tot ons succes. Ik ben trots op hun toewijding en inzet", voegt Delcourt er nog aan toe.

Het gedrag van de Cast Members in Disneyland Parijs is al jaren een groot punt. Als je de Amerikaanse of zelfs de Aziatische Disney-resorts bezoekt, dan merk je hoe vrolijk, lief en gastgericht de Cast Members zijn, terwijl uit enquetes blijkt dat de Cast Members van Disneyland Parijs er vaak ongeïnteresseerd bijlopen en niet behulpzaam zijn.

Hopelijk zal dit dus veranderen in de toekomst, want het gedrag van de Cast Members draagt natuurlijk bij tot de magie van Disneyland Parijs.

Lees ook: 15 geheime regeltjes voor Cast Members

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.