Reclame

Opnieuw concept art opgedoken van Spider-Man-attractie

Deze keer van de attractie zelf.
2 minuten om te lezen
Opnieuw is er concept art gelekt van de nieuwe Spider-Man-attractie die in het Amerikaanse Disney California Adventure Park zal gebouwd worden. Aangezien de attractie één op één wordt overgenomen in Disneyland Parijs, kunnen ook wij een kijkje nemen hoe de attractie er zal uitzien.

De vorige concept art toonde beelden van het opstapstation waarin de wagentjes, die 'Slingers'  genoemd worden, te zien zijn.

De attractie is voorzien van de nieuwste technologiën op het gebied van Augmented Reality (AR). Bezoekers kunnen interageren met schermen doorheen de attractie om punten te verzamelen.

De pas verschenen concept art toont de wachtrij, de voorshow en de rit zelf. Het volledige gebouw is opgezet als een trainingscentrum.

 Als de bezoekers het gebouw binnen komen, krijgen ze een rondleiding door het bedrijf Worldwide Engineering Brigade (W.E.B.), die zich bezig houden met het ontwikkelen van superkrachttechnologiën.

Na de rondleiding, krijg je een voorshow te zien.  Aan de hand van enkele borden en Spider-Bots, zullen enkele wetenschappers uitleggen wat je moet doen tijdens de attractie.

Hierna ga je door naar de opstapruimte met de 'Slingers'. Deze 'Superpowered Autonomous Vehicles' zijn voorzien van de nieuwste 3D technologiën waardoor ze zullen reageren op het decor en de ruimte waarin je jou bevindt.

Tijdens het verloop van de rit lopen er allerlei dingen mis en moet je als bezoekers helpen om enkele indringers op te sporen en uit te schakelen. Zoals op de laatste beelden te zien is, crasht er onder andere een ruimteschip en wordt er hevig gevochten in de verfruimte.

Doorheen de attractie zie je verschillende, soms heel subtiele, verwijzingen naar Pym Technologies, SHIELD, Stark Industries en Black Panther.

Misschien ook interessant?

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.