Reclame

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

Smakelijk!
0 minuten om te lezen
Laat je betoveren door de culinaire magie van Disneyland Paris en ontdek welk feestelijk gerecht jouw hart zal veroveren tijdens dit betoverende kerstseizoen. Laat je smaakpapillen betoveren door de onweerstaanbare charme van een Mickey's Christmas wafel, proef de feestelijke klanken in elke hap van een Jingle Bells Beef burger, of omarm de warmte van het seizoen met een genereuze slok van de hemelse warme chocolademelk.

Disneyland Paris staat bekend om haar traditie om seizoensgebonden lekkernijen te presenteren, en het kerstseizoen is geen uitzondering. De toegewijde chefs van Disney hebben opnieuw hun culinaire creativiteit laten sprankelen om bezoekers te trakteren op een onvergetelijke gastronomische ervaring. Neem een kijkje in het volledige assortiment om je smaakpapillen alvast te laten watertanden. Welk van deze heerlijkheden wekt jouw nieuwsgierigheid en verlangen?

Verder kan je in het Walt Disney Studios Park en het Disneyland Park genieten van een heerlijke foodtruckfestival L'Hiver Gourmand. Keuzen genoeg!

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.