Reclame

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

Smakelijk!
0 minuten om te lezen
Laat je betoveren door de culinaire magie van Disneyland Paris en ontdek welk feestelijk gerecht jouw hart zal veroveren tijdens dit betoverende kerstseizoen. Laat je smaakpapillen betoveren door de onweerstaanbare charme van een Mickey's Christmas wafel, proef de feestelijke klanken in elke hap van een Jingle Bells Beef burger, of omarm de warmte van het seizoen met een genereuze slok van de hemelse warme chocolademelk.

Disneyland Paris staat bekend om haar traditie om seizoensgebonden lekkernijen te presenteren, en het kerstseizoen is geen uitzondering. De toegewijde chefs van Disney hebben opnieuw hun culinaire creativiteit laten sprankelen om bezoekers te trakteren op een onvergetelijke gastronomische ervaring. Neem een kijkje in het volledige assortiment om je smaakpapillen alvast te laten watertanden. Welk van deze heerlijkheden wekt jouw nieuwsgierigheid en verlangen?

Verder kan je in het Walt Disney Studios Park en het Disneyland Park genieten van een heerlijke foodtruckfestival L'Hiver Gourmand. Keuzen genoeg!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07

Disneyland Paris viert 95e verjaardag Mickey en Minnie Mouse

15 november 2023 17:36
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.