Reclame

Pandora lanceert nieuwe Disney-juwelen en opent een winkel in Disneyland Parijs

Draag Mickey en Minnie vanaf nu altijd met je mee.
1 minuut om te lezen
Het populaire juwelenmerk Pandora lanceerde op 5 oktober een eerste deel van hun nieuwe Disney-collectie, met 'Disney Charms' of bedeltjes van onder andere Mickey en Minnie Mouse, armbanden, kettingen en ringen. In November zal een tweede deel van de collectie volgen met de Disney Prinsessen.

Het is de eerste keer dat Pandora uitpakt met een Disney-collectie, maar de mensen staan er alvast voor te springen. "Nog voor de winkel open was, stonden er al mensen aan de deur.", vertelde een medewerkster van de Pandora winkel in Genk, Limburg. "De limited editions en een groot deel van de bedeltjes waren al onmiddellijk uitverkocht.". De winkel heeft een grotere bestelling gedaan om aan de vraag te kunnen voldoen.

De armbanden zijn te koop vanaf 89 EUR per stuk. De bedeltjes bestaan uit het gezicht van Mickey en Minnie Mouse, hartjes en zelfs de koets van Doornroosje. De ringen lijken dan weer op de kroon die doornroosje draagt.

Wie een juweel wilt bemachtigen, is er dus maar beter snel bij. In het Walt Disney Studios Park is in april 2018 een nieuwe Pandora-winkel geopend met exclusieve Disney-bedeltjes. In Amerika heeft Pandora een winkel op Main Street U.S.A.. Of dat in Parijs ook het geval zal zijn, is nog af te wachten.

Bekijk de volledig collectie op: https://www.pandora.net/nl-be/collections/disneycollection.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 12

24 maart 2024 17:02

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.