Reclame

Pizzeria Bella Notte heropent met nieuw Luca gethematiseerde zaal

Een prachtige resultaat.
2 minuten om te lezen
De werkzaamheden bij de Pizzeria Bella Notte zijn afgerond. De afgelopen maanden werd het nabijgelegen ijssalon Fantasia Gelati gesloten en deze ruimte werd omgebouwd tot een nieuwe zaal gebaseerd op de Pixar-film Luca.

De prachtige Pixar-film "Luca" neemt ons mee op een onvergetelijke reis naar de Italiaanse Rivièra. Het verhaal draait om een jongen genaamd Luca, die zijn zomerdagen vult met het eten van heerlijke gelato, het genieten van smakelijke pasta en eindeloze scootertochten met zijn nieuwe beste vriend. Maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn eigenlijk zeemonsters uit een andere wereld, die zich net onder het wateroppervlak bevinden.

Om de beleving van de film nog intenser te maken, is er een nieuwe themazaal ontworpen. Zodra je binnenkomt, voel je je meteen in een Italiaanse stad. De muren zijn geschilderd in levendige gele tinten die je overal in de straten van Italië ziet. Op een van de muren is een verleidelijke advertentie voor pasta te zien en in het midden van de zaal hangen pizzascheppen als decoratie. Als je goed kijkt, zul je ook referenties naar de Italiaanse stad Portorosso ontdekken, waar het verhaal van Luca zich afspeelt.

Een leuke toevoeging is het nummer 92 dat te vinden is op een kist in de zaal. Dit verwijst naar het openingsjaar van Disneyland Paris. Maar het hoogtepunt van de themazaal is ongetwijfeld het prachtige fresco van Luca zelf, die met zijn hoofd boven water uitsteekt terwijl hij 's nachts Portorosso bewondert. De afbeelding toont zijn zeemonstervorm onder zijn nek, terwijl zijn hoofd wordt afgebeeld als een mens.

Deze themazaal is een perfecte plek voor fans van de film "Luca" om te genieten van een heerlijke maaltijd of een gezellig samenzijn. Het voelt als een bezoek aan een authentiek Italiaans restaurant en neemt je mee naar de magische wereld van deze prachtige Pixar-film.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.