Reclame

Pizzeria Bella Notte wordt uitgebreid met een Luca-thema en nieuwe gerechten

Luca komt naar Fantasyland.
1 minuut om te lezen
Pizzeria Bella Notte in Fantasyland wordt momenteel uitgebreid met een nieuw deel dat een Luca-thema zal krijgen. Hierdoor wordt de capaciteit van het restaurant verhoogd, maar krijgt het ook nieuwe gerechten.

Voor de uitbreiding moest het ijssalon Fantasia Gelati gesloten worden. Het gebouw wordt onderdeel van het naastgelegen restaurant Pizzeria Bella Notte, die een eerbetoon is aan de verschillende regio's van Italië. "Dit iconische restaurant bevat knipogen naar de klassieke Disney-verhalen 'Lady and the Tramp' en 'Fantasia' en zal nu de thuisbasis zijn van een andere klassieker die families over de hele wereld heeft gecharmeerd: Pixar's 'Luca'.", laat Disney weten in een persbericht.

De Disney/Pixar-film Luca speelt zich af in de Italiaanse Rivièra en vertelt het verhaal van een jonge jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol gelato, pasta en eindeloze scooterritten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diep geheim: het zijn zeemonsters uit een andere wereld net onder het wateroppervlak.

De keuken van de pizzeria wordt uitgebreid. "Dit nieuwe themagebied zal een sfeer aan zee creëren met veel details en objecten die de lokale visserscultuur en -keuken oproepen die je kunt vinden in Luca's thuisstad Portorosso, naast extra ruimte voor gasten om te genieten van Italiaanse specialiteiten.", hint Disney.

De werkzaamheden zijn momenteel volop aan de gang. In 2023 opent het restaurant opnieuw voor het publiek.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.