Reclame

Planet Hollywood in Disney Village sluit definitief in 2023

Het einde van een tijdperk.
1 minuut om te lezen
Het restaurant Planet Hollywood in Disney Village sluit definitief de deuren in januari 2023. Dat werd bekend gemaakt door het bedrijf Earl Enterprise, eigenaar van het restaurant, in een mededeling aan het personeel.

Het restaurant Planet Hollywood opende voor het eerst in 1996. Het restaurant staat in het midden van Disney Village en is te herkennen aan de grote, iconische, blauwe planeet met een lange trap naar boven.

Tijdens je maaltijd wordt je omringd met filmmemorabilia rechtstreeks uit Hollywood. Het menu is dan ook vooral Amerikaans getint. Het restaurant moet plaatsmaken voor de grote renovatie van Disney Village. Op de locatie wordt een nieuw concept geïntroduceerd. Het uiterlijk van het gebouw blijft waarschijnlijk niet behouden.

Het bedrijf Earl Enterprise baat nog een ander restaurant uit in Disney Village, namelijk 'Earl of Sandwich'. Dit restaurant blijft voorlopig nog geopend. Enkele maanden geleden werd ook al aangekondigd dat Café Mickey moet plaatsmaken voor een nieuwe Franse brasserie met de naam Rosalie.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.