Reclame
terug

Plannen van nieuwe Disney-attractie gelekt

Zo zal de nieuw Spider-Man attractie er uitzien.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Er zijn bouwplannen gelekt van de nieuwe attractie die in Disneyland Parijs de komende jaren zal verschijnen. In het Walt Disney Studios park wordt momenteel de attractie Armageddon omgebouwd tot een attractie die draait om Marvel-superheld Spider-Man.

  De nieuwe Spider-Man attractie zal een interactieve dark-ride worden. Op de plannen zijn 3 wachtrijen te zien: een normale standby, een FastPass en een Single Rider wachtrij. Hierna kom je terecht in één van de twee voorshows alvorens je een 3D-bril krijgt en in een wagentje moet stappen. Dit wagentje zal plaats hebben voor maximaal 8 gasten. Tijdens de rit kom je langs talrijke schermen waarmee je kan interageren.

  De wagentjes zijn niet trackless zoals bij de 4D attractie Ratatouille, waardoor de attractie doet denken aan de Amerikaanse dark-ride Toy Story Midway Mania. Op het einde van de rit kom je in een souvenirwinkel terecht.

  Verder tonen de plannen nog de locatie van de wachtrij, opslagplaatsen en onderhoudsruimtes.

  Foto's: OutsidEars

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.