Reclame

Plannen voor renovatie Disney Village

Het winkel- en uitgaansgedeelte krijgt een nieuw thema
2 minuten om te lezen
Het nieuws over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park met 3 nieuwe themalanden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars is nog niet koud, of er komt alweer groot nieuws naar buiten. Disneyland Parijs heeft plannen om het gratis toegankelijk Disney Village op te knappen.

Dat vertelt Francis Borezée, Vice-president van Disneyland Parijs en ontwikkeling in een artikel in het magazine Forbes. Disney Village is het gratis toegankelijke uitgaans-, winkel en restaurantgebied tussen de Disney-parken en de Disney-hotels en is 44.000 vierkante meter groot.

"We beginnen met een renovatie, maar er is altijd de mogelijkheid om uit te breiden", zegt Francis. Zo zouden de tenten die momenteel gebruikt worden voor zakelijke doeleinden vervangen worden door gebouwen.

De uitbreiding zou goed nieuws kunnen zijn voor de ketens Vapiano en Five Guys, die in 2017 hun deuren opende. Zij liggen namelijk in Disney Village, maar net buiten het beveiligingsgebied.

Minder goed nieuws dan weer voor de rodeo-show Buffalo Bill's Wild West show. "Omdat deze show er al sinds dag 1 van de opening van Disney Village is, is de kans groot dat deze show herbekeken zal worden", vertelt Francis.

Over de stijl van het nieuwe Disney Village is nog niets bekend. Daar zijn ze in Californië nog hard over aan het nadenken. De huidige industriële stijl zal op termijn dus verdwijnen.

"De uitbreidingen in het Walt Disney Studios Park kunnen ook betekenen dat er een nieuw hotel kan komen", aldus Francis, "We hebben al verschillende locaties in gedachten, maar er is nog geen beslissing genomen".

Bron: Forbes.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.