Reclame

Premièredatum 'TOGETHER: a Pixar Musical Adventure' aangekondigd voor Disneyland Parijs

De show is bijna te zien!
1 minuut om te lezen
Op 8 juli 2023 zal de nieuwe show "TOGETHER: A Pixar Musical Adventure" in première gaan voor de pers. Dat heeft Disneyland Paris aangekondigd. Kort daarna zal het ook te zien zijn voor alle gasten.

De nieuwe show zal te zien zijn in het Studio Theater in Walt Disney Studios Park. Beleef een betoverende 30-minuten durende show vol ontroerende en originele verhalen, verteld door middel van verschillende scènes. Deze show belooft niet alleen spectaculaire effecten en vernieuwende choreografieën, maar ook een onvergetelijke muzikale ervaring.

Een live band van acht getalenteerde muzikanten brengt een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van Pixar's meest memorabele soundtracks, terwijl ze ook nieuwe muziek ten gehore brengen. Dit is geen gewone band: ze weten precies hoe ze hun publiek kunnen betoveren met hun muzikale talenten en zorgen voor een onvergetelijke avond.

‘TOGETHER: A Pixar Musical’ maakt deel uit van de grote finale van het 30-jarig verjaardagsfeest van Disneyland Parijs, dat op 30 september 2023 zal eindigen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.