Reclame
terug

Releasedatum Dumbo bekend

Het populaire olifantje komt opnieuw naar het grote scherm

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Op D23, de Disney expo in Anaheim, Californië, werd afgelopen weekend de releasedatum bekend gemaakt van de live action remake van Dumbo.

  De opnames voor de film zijn al van start gegaan in Londen. Tim Burton, bekend van onder andere Batman en Alice in Wonderland, zal deze film regisseren. Acteurs als Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton en Danny DeVito zullen te zien zijn in de film. Een trailer is nog nergens te vinden aangezien de opnames pas van start zijn gegaan.

  Dumbo gaat over het leven van een jonge olifant in een circus, die door zijn grote oren gepest wordt door de andere olifanten en daarom als clown door het leven moet gaan. Hij krijgt het gezelschap van een muis waarmee hij dolle avonturen meemaakt en op een dag in een boom beland na te hallucineren over roze olifanten. Dumbo leert hoe hij moet vliegen en met zijn nieuwe talent wordt hij de ster van het circus. 

  Dumbo zal vanaf 29 maart 2019 in de filmzalen te zien zijn.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.