Reclame

Renovatie Disneyland Hotel met nieuw thema

Een koninklijke ervaring!
1 minuut om te lezen
Het Disneyland Hotel wordt de komende jaren volledig opgeknapt. De kamers, suites en andere ruimtes van het hotel krijgen een makeover met een koninklijk thema gebaseerd op de Disney Prinsen en Prinsessen. Voor de renovatie zal het hotel volledig sluiten.

Na de renovatie van  Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is het de beurt aan Disneyland Hotel. Niet alleen de meer dan 5700 kamers worden vernieuwd met een koninklijk thema, maar er komt ook een vernieuwde lobby, restaurants, bars, zwembad en wellness-faciliteiten.

“In Disneyland Paris creëren we betoverende ervaringen voor alle leeftijden,” vertelt Sylvie Massara, Walt Disney Imagineering Paris. “De volledige renovatie van het Disneyland Hotel doet juist dat, onze gasten onderdompelen in een tijdloze, koninklijke sfeer. Gasten zullen verwelkomd worden in een unieke sfeer wanneer ze de lobby binnenkomen en ze zullen verblijven in kamers en suites met een elegant decors gebaseerd op de Disney Prinsen en Prinsessen."

De elegante Victoriaanse architectuur die gasten hebben leren kennen wanneer ze Disneyland Park naderen, zal blijven bestaan, terwijl de Disney-magie waar gasten van houden, zal worden versterkt. Het vernieuwde Disneyland Hotel krijg een koninklijk thema gebaseerd op klassiekers zoals Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje, maar ook Frozen en Tangled komen aan bod. In de publieke ruimtes zal je ook verwijzingen naar Disney Prinsen en Prinsessen tegenkomen. Verwacht een verfijnde, creatieve inrichting en magische accenten die het hele gezin zullen verrassen, zoals alleen Disney dat kan.

Verder worden de restaurants en bars geupdate, het zwembad en de wellness-faciliteiten vergroot. Het hotel zal volledige gesloten blijven tot de werken zijn voltooid.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.