Reclame
terug

Reservaties nu mogelijk tot einde november

Nog een ticket in de schuif liggen?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Heb je nog een ticket zonder datum in de schuif liggen? Goed nieuws! Het reservatieplatform van Disneyland Paris laat vanaf nu toe om een reservatie te maken tot en met 30 november 2020.

  Dat is dus inclusief de officiële dag waarop Halloween wordt gevierd (31 oktober). Een reservatie voor Disneyland Paris is verplicht, want er staat een maximum op het aantal gasten. Gasten die een verblijf hebben geboekt in een Disney-hotel, zijn alvast zeker van hun toegang. Houders van een jaarpaspoort of mensen met een ticket zonder datum, moeten een reservering maken.

  Reserveren is simpel. Klik op de knop beneden en klik op 'registreer nu'. Hierna moet je inloggen met je Disney-account. Selecteer daarna je ticket of je jaarpaspoort en vervolgens de datum waarop je wilt langskomen. Hierna krijg je een QR code toegestuurd. Deze geeft je samen met je ticket of jaarpaspoort toegang tot de parken.

  Heb je een los ticket en is deze nog niet gelinkt aan je account? Neem dan contact op met Disneyland Paris.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

  16 juni 2024 21:52

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.

  ...