Reclame

Restaurant 'Cowboy Cookout' voor maanden gesloten

Opnieuw is het restaurant voor lange tijd toe
1 minuut om te lezen
Het restaurant Cowboy Cookout in Frontierland staat bekend om zijn Texaans aanbod. Het was dit jaar slechts op bepaalde dagen open en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Waarom het gesloten blijft, is niet duidelijk.

Cowboy Cookout is het favoriete restaurant van vele Disney-fans, maar kampte de laatste tijd met veel onverwachte sluitingen. Meestal ging het restaurant enkel open op drukke dagen. De meeste attracties in Frontierland zijn echter momenteel gesloten, zoals Phantom Manor, Thunder Mesa Riverboat Landing, het Chaparral Theater en het Frontierland Depot treinstation. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom het restaurant momenteel gesloten blijft. Het nabij gelegen restaurant Fuente Del Oro blijft wel geopend.

Jammer, want Cowboy Cookout heeft een grote capaciteit en een leuk buitenterras waar je zicht hebt op Big Thunder Mountain. De keuken is Texaans met als favoriet de kip in BBQ saus met frietjes. Volgens Disneyland Parijs zal het restaurant terug zijn deuren openen op donderdag 27 juni 2019 van 11.00 uur tot 17.00 uur, net voor de start het nieuwe seizoen 'The Lion King & Jungle Festival'.

Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.