Reclame

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

Bekijk de update van de werken.
2 minuten om te lezen
In het Walt Disney Studios Park schieten de werken van het nieuwe Frozen-themaland goed op. De contouren en het ritverloop van de de Frozen-attractie zijn goed zichtbaar. Verder zie je ook het meer en de locatie van de Tangled-attractie.

Een gepassioneerde Disney-fan heeft onlangs prachtige luchtbeelden gemaakt van de werkzaamheden in het Walt Disney Studios Park. Deze beelden bieden een adembenemend uitzicht op het nieuwe Frozen-themaland, de betoverende promenade, de locatie van de Tangled-attractie en het meer. Vooral de indrukwekkende voortgang van de nieuwe Frozen-attractie is goed zichtbaar. Deze boottocht neemt de bezoekers mee op een reis door het verhaal van Frozen en is vergelijkbaar met de populaire Amerikaanse attractie genaamd 'Frozen Ever After'.

Naast deze attractie, zijn de nieuwe promenade en het meer ook duidelijk zichtbaar op de luchtbeelden. De promenade is voorzien van prachtige groene wandelpaden, thematische tuinen en een nieuw restaurant met uitzicht op het meer. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de magie van Disney.

En als je goed kijkt, zie je ook een grote cirkel naast de Tower of Terror, waar de langverwachte Tangled-attractie zal komen. Deze nieuwe attractie is vergelijkbaar met de theekopjesmolen Mad Hatter's Tea Cups in het Disneyland Park en belooft ook veel plezier en opwinding voor bezoekers van alle leeftijden.

Kortom, deze nieuwe luchtbeelden bieden een fantastisch voorproefje van wat er komen gaat in het Walt Disney Studios Park en zullen ongetwijfeld de harten van Disney-fans over de hele wereld sneller doen kloppen.

Foto's: @Biesernparks.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.