Reclame

Rock'on @ Billy Bobs

Live optredens en animatie bij Billy Bob's
1 minuut om te lezen
September is de Rock 'n' Roll maand bij Billy Bob's Country Western Saloon met elke dag live optredens en op 8, 9 en 10 september een Rock 'n' Roll festival.

Als je zin hebt in een Wild West feestmaal, dan ben je op de juiste plaats bij Billy Bob's Country Western Saloon. Cowboys en cowgirls kunnen een hartige maaltijd aan de lasso slaan met barbecue ribs, chicken wings, chili con carne en meer van het Tex-Mex-stijl buffet, om vervolgens naar wat live muziek te luisteren in de bar een verdieping lager.

In September kan je elke avond genieten van live concerten die starten omstreeks 21.30 uur. Verschillende bands, waaronder On Air, The Lone Rangers, Oscar en Foxx zullen er optreden.

Vanaf 8 tot en met 10 september wordt er ook een heus Rock 'n' Roll festival georganiseerd met live muziek van onder andere Sonny West, Charlie Thompson & Barnstompers en Eddie & The Head-starts, dans en circus animaties en een showcase van oude amerikaanse auto's. Zo kan je bijvoorbeeld leren Salsa dansen of meedoen aan een grote Western line-dance.

Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond kan je genieten van Billy Bob's Music Party met optredens van DJ Laurant L, DJ Ray Caze en DJ Ron Anka.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.