Reclame

Sfeer staking wordt grimmig in Walt Disney Studios Park

Beveiligers houden stakers tegen.
1 minuut om te lezen
De sfeer van de stakingen in Disneyland Paris wordt grimmiger. Nadat de stakers werden tegengehouden in het Walt Disney Studios Park, begonnen ze te duwen en trekken. Bezoekers moesten schuilen in de winkels.

De oorspronkelijke intentie was dat de protesten vreedzaam zouden verlopen, zonder veel hinder voor de bezoekers. Echter, vandaag nam de sfeer een grimmige wending. De stakers begaven zich naar het Walt Disney Studios Park, waar ze geconfronteerd werden met een groep beveiligers die waren ingehuurd door Disneyland Paris.

De toegangspoorten van Studio 1 werden gesloten, wat resulteerde in confrontaties tussen de beveiligers en de stakers. Uiteindelijk slaagden de stakers erin om binnen te komen. Video's tonen hoe bezoekers hun toevlucht moesten zoeken in de winkels.

Net als tijdens eerdere stakingsdagen, liepen de stakende Cast Members rond in de Disney-parken met protestborden, spandoeken, toeters en vlaggen. Ze trokken voortdurend de aandacht door middel van luide toejuichingen, applaus, gefluit en geschreeuw. Ze proberen de aandacht te trekken van het management van Disneyland Paris door ingangen en doorgangen te blokkeren. Ook verschillende parades en shows konden niet doorgaan. Dit kon niet op begrip van de bezoekers rekenen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.