Reclame

Sister Act 3 in de maak!

Zuster Mary Clarence komt terug
1 minuut om te lezen
28 jaar na de eerste Sister Act film, laat actrice Whoopi Goldberg (64) weten dat er plannen zijn voor een derde film. Dit vertelde ze toen ze te gast was in ‘The Late Late Show With James Corden’.

In 1992 ging de eerste Sister Act film in première. Deloris Van Cartier (Whoopi Goldberg) speelt een zangeres die toevallig getuige is van een moord. Om zeker te zijn dat ze kan getuigen op het proces, wordt ze door de politie ondergebracht in een klooster. Hier gaat ze door het leven als zuster Mary Clarence, maar het blijkt een hele aanpassingen te zien.

Een jaar later kwam het vervolg uit. Deloris kruipt opnieuw in de kleren van het klooster om de andere zusters, die ondertussen goede vriendinnen zijn geworden, te helpen een school te redden van de ondergang.

"‘Lange tijd werd er gezegd dat er geen interesse was in een derde film", vertelt Whoopi Goldberg. "Maar heel recent bleek dat dit toch niet waar is en mensen dit toch willen zien. Dus nu proberen we de hele ploeg bijeen te krijgen. Het is een hele leuke film. Zang en nonnen, wat is er beter dan dat?"

Wanneer de film te zien zal zijn, is nog niet geweten. Ook de originele cast bij elkaar krijgen, zal een hele opdracht worden. De eerste en tweede film zijn integraal te zien op Disney+.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 13

1 april 2024 12:15

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.