Reclame

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

Beleef het MARVEL universum
3 minuten om te lezen
Als je een fan bent van Marvel en altijd al hebt gedroomd van het worden van een Avenger? Dan is er goed nieuws voor jou! Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies.

Het is tijd om je krachten te bundelen met jouw favoriete Superhelden! Avengers Campus is gelegen in het Walt Disney Studios Park en is ontworpen als een trainingscentrum voor nieuwe rekruten. Hier kun je deelnemen aan verschillende activiteiten en missies, en leren wat er nodig is om een Superheld te worden.

Heldhaftige attracties

Een van de hoogtepunten van de Avengers Campus is de attractie "Spider-Man W.E.B Adventure", waar je de krachten van Spider-Man kunt ervaren. Tijdens een demonstratie bij de Worldwide Engineering Brigade (W.E.B.) loopt het uit de hand en beginnen de Spider-Bots zich te vermenigvuldigen! Met behulp van de nieuwste technologieën en effecten, kan je als gast slingeren en webben schieten zoals Peter Parker zelf en helpen de Spider-Bots te verslaan voor ze de hele Campus afbreken.

Daarnaast kan je samen met Captain America en Iron Man de wereld redden van een intergalactische dreiging in de hyperspannende attractie "Avengers Assemble: Flight Force". Het high-tech gebouw is omringd door F.R.I.D.A.Y., een artificiële intelligentie die de Avengers helpt om bedreigingen te identificeren en de Campus te beschermen. Plotseling slaat F.R.I.D.A.Y. alarm! Er zijn Kree-raketten gedetecteerd die de aarde willen vernietigen. Je schiet als gast de ruimte in om deze raketten te verslaan.

De lekkerste restaurants

Als je de honger krijgt van al dat Superheldenspel, kun je terecht bij de Pym Test Kitchen voor een hapje en drankje. Hier worden gerechten geserveerd die zijn geïnspireerd op de experimenten van Ant-Man en The Wasp. Denk aan "Pym-ini", "Pym's Pretzel" en "Not So Little Chicken Sandwich".

Daarnaast heb je ook nog het counterservice restaurant "Stark Factory" met lekkere, verse en gezonde maaltijden waaronder pizza's, pasta's en poke-bowls. Er is zelfs een vegan optie, met gerookt tofu, sla, bulger, en vele andere groenten.

De leukste souvenirs

En als je op zoek bent naar souvenirs om mee naar huis te nemen, kun je terecht bij de "WEB Suppliers" winkel voor coole Spider-Man-gear die je zelfs extra krachten kunnen geven bij de attractie WEB Slingers. Wie weet neem jij wel een coole Spider-Bot mee naar huis!

Boek nu tegen voordelige prijzen

Tot slot, als je besluit te verblijven in één van de Disney Hotels, kun je genieten van speciale voordelen zoals extra tijd in de Disney Parken en ontmoetingen met de Avengers. Krijg je niet genoeg van Marvel? Ontdek dan zeker Disney Hotel New York - The Art of Marvel. Met flexibele boekingsvoorwaarden hoef je je geen zorgen te maken over last-minute wijzigingen of annuleringen.

Ben jij klaar om je krachten te bundelen met de Avengers en de wereld te redden? Boek dan nu jouw verblijf in Disneyland Paris en word een Superheld voor een dag!

Misschien ook interessant?

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.