Reclame

Sluiten deze attracties binnenkort?

Grote opkuis in het Walt Disney Studios Park
1 minuut om te lezen
Als je de geruchtenmolen mag geloven, zouden er binnenkort maar liefst drie attracties sluiten in het Walt Disney Studios Park. Er wordt een grote opkuis gehouden!

Het Walt Disney Studios Park is een beetje een 'verloren' park met onsamenhangende attracties in tegenstelling tot zijn grote broertje, het Disneyland Park. Desondanks probeert Disneyland Parijs nieuw leven in te blazen door een eerste seizoen 'Season of the Force' te introduceren, meer shows en entertainment en zelfs een electro festival.

Er is echter meer dan dit nodig om meer volk naar dit park te lokken. The Walt Disney Company, de nieuwe eigenaar van Disneyland Parijs, kondigde bij de overname al meer Marvel shows en entertainment aan en hotel New York krijg een Marvel makeover. CinéMagique, dat een paar maanden geleden sloot, zou een Marvel stuntshow worden in 2018. Tegen 2024 zou er een nieuwe grote attractie in een Marvel thema bekomen.

Dit houdt Disneyland Parijs niet tegen om nu al te beginnen aan een grote opkuis. Volgens de geruchten zouden de attracties "Armageddon - Les Effets Speciaux", "The Art of Disney Animation" en "Disney Junior Live" sluiten.

In het "Art of Disney Animation" gebouw worden al een tijdje meet en greets gehouden met onder andere Belle en Vaiana.

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Albert Heijn brengt Disney kookboek uit ter ere van 100 jaar Disney

11 september 2023 21:32

Een blik in het vernieuwde Disneyland Hotel

10 september 2023 20:54
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.