Reclame

Sluiten deze attracties binnenkort?

Grote opkuis in het Walt Disney Studios Park
1 minuut om te lezen
Als je de geruchtenmolen mag geloven, zouden er binnenkort maar liefst drie attracties sluiten in het Walt Disney Studios Park. Er wordt een grote opkuis gehouden!

Het Walt Disney Studios Park is een beetje een 'verloren' park met onsamenhangende attracties in tegenstelling tot zijn grote broertje, het Disneyland Park. Desondanks probeert Disneyland Parijs nieuw leven in te blazen door een eerste seizoen 'Season of the Force' te introduceren, meer shows en entertainment en zelfs een electro festival.

Er is echter meer dan dit nodig om meer volk naar dit park te lokken. The Walt Disney Company, de nieuwe eigenaar van Disneyland Parijs, kondigde bij de overname al meer Marvel shows en entertainment aan en hotel New York krijg een Marvel makeover. CinéMagique, dat een paar maanden geleden sloot, zou een Marvel stuntshow worden in 2018. Tegen 2024 zou er een nieuwe grote attractie in een Marvel thema bekomen.

Dit houdt Disneyland Parijs niet tegen om nu al te beginnen aan een grote opkuis. Volgens de geruchten zouden de attracties "Armageddon - Les Effets Speciaux", "The Art of Disney Animation" en "Disney Junior Live" sluiten.

In het "Art of Disney Animation" gebouw worden al een tijdje meet en greets gehouden met onder andere Belle en Vaiana.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.