Reclame

Sneak Peak van ritverloop nieuwe Cars Road Trip-attractie

Ben jij ook al benieuwd?
2 minuten om te lezen
Op 17 juni 2921 opent niet alleen Disneyland Paris, maar ook de (ver)nieuwde Cars Road Trip-attractie in het Walt Disney Studios Park. In een video op YouTube krijg je een blik te zien op het ritverloop, maar ook enkel fun facts tijdens de bouw van de attractie.

De tour-gidsen tijdens deze video zijn Ambassadeur Giona Prevete en Diane Oram, Senior Project Manager bij Walt Disney Imagineering Paris. De attractie, die vroeger Studio Tram Tours: Behind The Magic noemde, heeft een nieuwe route, opstapstation en thema gekregen.

Gasten worden verwelkomt door Cruz Ramirez en Sally Carrera uit de Cars-franchise. Zij nemen de gasten mee op een 'road trip'. Je stopt een eerste keer bij het grootste wielmoer van de wereld waar Lightning McQueen, Luigi en Guido je opwachten.

Hierna is het door naar Cars-tastrophe Canyon waar de vrachtwagen van Dinoco in de problemen komt en moet geblust worden. Daarna is het op naar het autokerkhof, waar Mater je verwelkomt en zijn laatste creatie laat zien. Kan jij raden wat het is?

Door de Covid-pandemie was het opknappen van de attractie een hele uitdaging. Normaal gezien komen er team vanuit Californië naar Disneyland Paris om alles in goede banen te leiden. Nu moesten er mensen in Parijs worden opgeleid om deze taak over te nemen. Tom Fitzgerald, één van de hoofdontwerpers van Disneyland Paris, was ook nu de link tussen Parijs en de Pixar Studios. Alle details werden afgecheckt. Zelfs het volume en de keuze van de muziek in het voertuig en de verschillende scènes.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.