Reclame

Sneeuwwitje niet meer in Disneyland Parijs?

1 minuut om te lezen
Het gerucht gaat de ronde dat Disneyland Parijs de attractie Blanche Neige et les Sept Nains (Sneeuwwitje en de zeven dwergen) zou verwijderen. Op de plaats van de attractie zou een meet & greet locatie komen.

Eerste darkride

Sneeuwwitje en de zeven dwergen is één van de eerste darkride attracties van Disneyland Parijs. Samen met de opening van het park, werd het eerste ritje gereden in deze attractie. Doorheen de jaren zijn er verschillende onderhoudsbeurten geweest, maar het verhaal is nog steeds hetzelfde.

Ondanks dat de attractie al meer als 30 jaar oud is, is ze nog steeds populair bij de gasten. Er staat altijd wel een wachtrij. Darkrides zijn vooral geschikt tijdens slecht weer (regen, sneeuw, ...) of om even te ontsnappen aan de eventuele drukte van het park.

Voor de meeste gasten zijn Sneeuwwitje, Peter Pan en Pinokkio sprookjes uit de kindertijd en dus een must-see in het Disneyland Park.

Meet & greet

Sneeuwwitje zou plaats maken voor een nieuwe meet & greet locatie met de Disney princessen, maar hier zijn beter plaatsen voor. Zo is er nog plaats tegenover Mad Hatters Tea Cups.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.