Reclame

Speciaal boek over Space Mountain vanaf nu te verkrijgen

In Disneyland Paris.
1 minuut om te lezen
Ben je fan van de attractie Space Mountain in Discoveryland? Goed nieuws! Het nieuwe boek 'Space Mountain: From Earth to the Stars' is vanaf nu te verkrijgen in Disneyland Paris.

De attractie opende voor het eerste in 1995 en kende alvast een interessante geschiedenis. Zo is de huidige versie, Hyperspace Mountain, de derde layover van de attractie. Het boek telt in totaal 98 pagina's en staat vol met foto's, ontwerpen en anekdotes van de Imagineers die aan de attractie hebben gewerkt. Samen met nooit geziene foto's en de geschiedenis achter de attractie, is dit een must-have voor de echte fans. Net zoals voorgaande boeken, is ook dit boek een mix van Engels als Frans.

Voorlopig is het boek enkel te verkrijgen in de winkel World of Disney in Disney Village voor €22. Recent verschenen al enkele exemplaren online tegen woekerprijzen, maar Disneyland Paris liet alvast weten dat er genoeg exemplaren gedrukt zullen worden. "De voorraad zal regelmatig aangevuld worden. Ook zal het boek verkrijgbaar zijn als de parken weer opengaan", aldus Disneyland Paris.

Eerder verschenen in hetzelfde genre ook al boeken over Pirates of the Caribbean en Phantom Manor.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.