Reclame

Speciale Star Wars Night in mei

1 minuut om te lezen
Fan van Star Wars? Dan heb je momenteel niets te kort in het Walt Disney Studios Park tijdens hun eerste seizoen 'Season of the Force', maar ook in het Disneyland Park opent binnenkort Star Wars Hyperspace Mountain en een Star Wars boetiek.

Alsof dit nog niet genoeg was, doet Disneyland Parijs er nog een schepje bovenop. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei wordt er een speciale Star Wars Night georganiseerd in het Walt Disney Studios Park. Exclusief voor gasten die een ticket kopen, zal het park open blijven van 20u tot 1u.

De prijs voor een ticket bedraagt 49 EUR per persoon. Vanaf 17u krijg je dan toegang tot beide parken. VIP tickets zijn ook beschikbaar voor 64 EUR. Deze zijn zeker de moeite om te kopen aangezien je dan een exclusieve blik achter de schermen krijgt van de nieuwe Stars Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission en waarschijnlijk het allereerste ritje! De achtbaan gaat voor het publiek open op 7 mei.

Volwassenen en kinderen (3 - 11 jaar) betalen dezelfde prijs. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis binnen. Heb je een Star Wars kostuum? Doe het zeker aan! Parkeren is niet inbegrepen in de prijs en kost 15 EUR per voertuig.

Bij aankomst in Disneyland Parijs, kan je naar de ingang van het Walt Disney Studios Park gaan met je tickets. Hier krijg je dan een speciaal polsbandje dat je toegang geeft.

Meer informatie over dit evenement op de website van Disneyland Parijs.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.