Reclame
terug

Spookhuis 'Phantom Manor' opnieuw geopend

Klaar om de spoken te trotseren?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Na 1 jaar, 3 maanden en 25 dagen is het geliefde spookhuis in het Disneyland Park opnieuw geopend. De spoken van 'Phantom Manor' verwelkomen je voor een nieuw en spannend verhaal vanaf 3 mei 2019. Tijdens een exclusieve preview voor houders van een Infinity jaarpaspoort werd de attractie feestelijk geopend.

  Tijdens de opening kreeg elke gast een exclusieve kopie van de 'Thunder Mesa Daily Messenger' met daarin het verhaal dat Phantom Manor opnieuw werd geopend nadat de onderzoeken naar de 'rare verschijningen' zijn afgelopen. Het resultaat? Dat ga je zelf moeten ontdekken tijdens je bezoek. (lees verder onder de foto)

  Tijdens de werkzaamheden werden er nieuwe effecten toegevoegd, zoals nieuw schilderijen die de doodsoorzaak van alle mannen van de bruid Melanie laten zien en zijn er nieuwe scènes aan het verhaal toegevoegd. Zo kom je te weten wie de Phantom in werkelijkheid is.

  Phantom Manor heeft het label 'spookhuis', maar is eigenlijk een dark-ride waarin je in een wagentje (Doom Buggy) zit en je doorheen het verhaal gaat van de bruid Melanie, die maar geen man kan trouwen. Telkens ze op het punt staat om te trouwen, sterft haar toekomstige echtgenoot door mysterieuze krachten.

  De attractie beschikt vanaf nu ook over het Disney FastPass systeem waarmee je sneller de attractie kan bezoeken. Deze is echter nog niet in werking. De machines om een FastPass te nemen, moeten nog geïnstalleerd worden.

  Enkele Disney-fans maakte al mooie on-ride video's waarin je de vernieuwingen van de attractie kan bekijken. Bekijk de volledige on-ride hieronder.

  Foto's: ED92 & @JonathanRabeute. Video: DLPWelcome.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

  7 juli 2024 16:05

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.

  ...