Reclame

Spookhuis Phantom Manor uit de steigers

Zie jij de verschillen?
1 minuut om te lezen
Na 8 maanden is het grote doek en de steigerconstructie voor het spookhuis Phantom Manor in het Disneyland Park verdwenen. Op het eerste zicht lijkt er niet veel veranderd te zijn, maar echte Disney-fans zien wel enkele verschillen. Zie jij ze ook?

Phantom Manor werd gesloten in januari 2018 voor een grootschalige opknapbeurt. Zo werden alle audio animatronics veranderd en werden alle electronica vervangen. Ook kreeg het decor de nodig aandacht met een nieuw likje verf.

Aan de buitenkant lijkt niet zo veel veranderd te zijn, maar de goed oplettende Disney-fan kan wel enkel veranderingen zien. Het balkon op de eerste verdieping heeft nu een opening in het midden. Zo kan je beter de bruid zien die af en toe aan het raam verschijnt. Verder is het dak aan de linkerkant kapot.

Enkele maanden geleden vertelde Tom Fitzgerald, de Disney Imagineer die verantwoordelijk is voor de werken, tijdens de Disney FanDaze dat de stem van de beroemde horroracteur Vincent Price te horen zal zijn en we eindelijk te weten gaan komen wie de 'Phantom' nu echt is.

De opening staat gepland voor januari 2019.

Foto's: ED92

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.